Stan sa pogledom na more u Petrovcu, Crna Gora

UID:
I-00532
106,000€
Opis
  • Pogled na more
Više detalja
Stan sa pogledom na more u Petrovcu, Crna Gora. Ovaj stan ima ogromnu terasu sa kojoj se puza divan pogled na more. Apartman smješten je više zidina drevne venecijanske tvrđave Castello u gradu Petrovcu.To je  nevjerojatno lijepo mjesto, blizu ulaza u park borove.
Opis stana

Ovaj ugodan stan sa pogledom na more ima površinu od 40 m2. Sadrži dnevni boravak, spavaću sobu i kupaonicu. No, glavno obilježje je terasa od 27 metara koja, čini se, visi nad morem. Vlasnik je dobio dozvolu za izgradnju stambenog prostora na terasi. Tako po želji možete povećati površinu stana zahvaljujući terasi. Sa terase se pruža nevjerojatan pogled na more, šetnicu, stari grad, pa čak i obalu susjednog sela Buljarica!

Квартира с видом на море
Pogled sa terase

Ovaj divan apartman s otvorenim pogledom na more u Petrovcu kompletno je namješten. Ima veliki potencijal za iznajmljivanje. Sva razvijena infrastruktura na pješačke udaljenosti.

Odlična lokacija apartmana – 5 minuta do plaže!

Petrovac je jedan od najljepših gradova na obali Budvanske rivijere. Komore, s prekrasnom šetnicom, čistim plažama i elegantnim parkom borova. Ugodno je ne samo opustiti se, već i živjeti tijekom cijele godine, kao grad ima svoju infrastrukturu – škole, klinike, trgovine i restorane, šalice i odjeljci za djecu.

Cijena stana – 106.000 eura

  • ID: 32187
  • Views: 325
WhatsApp chat