Nekretnina uz more u Harmoniji Budva. Sa popustom!

UID:
U-00570
190,000€

Opis

  • Pogled na more
  • Prva linija

Više detalja

Nekretnina uz more. Luksuzni stan sa pogledom na more u kompleksu Harmonia Budva – po smanjenoj cijeni!

Harmonia je jedan od najboljih luksuznih stambenih kompleksa u Budvi, smješten na samoj obali Jadranskog mora. Najbliža plaža udaljena je samo 50 metara! Apartmani su okruženi svom potrebnom infrastrukturom za život i turizam. Zgrada je novoizgrađena, postoji firma za upravljanje.

U kompleksu prodaje se po smanjenoj cijeni, moderan, prostran i vrlo svijetao stan s velikim panoramskim balkonom kao da lebdi nad morem. Površina stana je 89 m2. Sadrži dnevni boravak sa kuhinjom, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice i veliku terasu s otvorenim pogledom na more. Stan se nalazi na 6. spratu. Zgrada ima nekoliko lifta različitih nosivih kapaciteta.

Nekretnina zadovoljava najviše standarde kvalitete. Invertorski split sistemi za oborgev i hlađenje. Parket. Podno grijanje. Video nadzor. Stan je opremljen interfonom.

Kompleks ima zaštićeno parkiralište.

Stan ima visok potencijal ulaganja u kratkoročni sezonski najam. Firma za upravljanje kompleksom je spremna prihvatiti stan na upravljanje po povoljnim uvjetima.

Nekretnina uz more u kompleksu Harmonia Budva prodaje se po smanjenoj cijeni. Zbog potrebe za hitnom prodajom, cijena stana ja smanjena se za 15.000 eura i iznosi – 190.000 eura

Budva – moderan grad smješten između Jadrana i planinskih vrhova – smatra se turističkom prijestolnicom Crne Gore. Što privlači turiste u Budvu? Možda, prije svega, raznolikost. Postoje široke, male šljunčane plaže s blagim ulazom u vodu i šarena stjenovita plaža Mogren. Široka obala s restoranima i trgovinama. Sada se rekonstruira obala i postat će udobnija i modernija do nove sezone. Obala je duga – 7 kilometara i vodi od Starog grada, sa uskim venecijanskim uličicama prekrivenim legendama o prošlosti, do sela Rafailovici i dalje kroz tunel do poznate plaže Kamenovo. Razvijena infrastruktura grada Budve čini ga popularnim ne samo u sezoni nego i tijekom cijele godine.

  • ID: 34128
  • Views: 71
WhatsApp chat