Dizajnerski trosobni stan u Boki Kotorskoj

UID:
I-00169-YK
260,000€
Opis
  • Pogled na more
Više detalja

Ovaj dizajnerski trosobni stan nalazi se u slikovitom naselju Kotorskog zaliva – Stolivu.

Stambena zgrada ima ukupno 8 premium apartmana. Teritorij je zatvoren. Postoji parking za 6-7 automobila, mesto za roštilj, igralište, pomoćne prostorije.

Stan se nalazi u potkrovlju (3 sprat). Pristup vratima stana kroz metalna otvorena vrata terase-balkona povećava osobnu, korisnu površinu stana. Postoji mogućnost spremanja sportske opreme (bicikli) itd.

Stan je dizajnirao i dovršio poznati moskovski dizajner (za sebe). Prema dokumentima, površina stana je 152 m2 (zapravo – 162 m2). Dodatni prostor dobio je izgradnja galerije u dnevnoj sobi. To je postalo moguće jer je visina stropa u ovom dijelu stana gotovo 6 metara.

Struktura stana

Prozori stana okrenuti su na tri strane. Postoje dvije terase i balkon.

Dnevna soba je zonirana. Sadrži kamin, kuhinjski prostor, blagovaonicu s pogledom na zaljev i TV prostor s kaučem i stolićem. Dnevna soba ima drugi nivo – galeriju s knjižnicom, krevetom i malim ormarom. Dnevni boravak ima dva izlaza na veliku terasu od 20 m2.

Apartman ima tri spavaće sobe i 2 kupaonice. Glavna spavaća soba ima vlastiti natkriveni balkon. Druga i treća spavaća soba imaju pogled na maslinik. Jedna od njih namijenjena je djeci. Tu je polusprat s prilično udobnim stubištem. Ovdje, ako želite, možete opremiti još 2 mjesta za spavanje. Između „odrasle“ i „dječje“ spavaće sobe nalazi se mala kupaonica s kadom, umivaonikom, WC-om i bideom.

U hodniku apartmana nalazi se prostrani ormar za gornju odjeću s unutarnjom rasvjetom, ogledalo, posebni ormarići za cipele i sjedala („škrinje“) (s unutarnjim prostorom za odlaganje).

Interijer stana izveden je u klasičnom stilu. Tamni pod, zidovi i namještaj od bjelokosti kombinacija su istih boja. Sav namještaj za ove stanove izrađuje se u privatnoj tvornici prema pojedinačnom projektu. Keramika iz Italije. Kupaonice su opremljene vrlo rijetkim talijanskim sanitarnim uređajima. Apartmani su opremljeni split sustavom za grijanje i klimatizaciju. Topli podovi u svih prostorijah!

Oko 50 metara od mora. Postoje ponta za ležaljke i prikladan spust u vodu. Mogućnost priveza za jahtu.

Dizajnerski trosobni stan s panoramskim pogledom jedna je od najboljih ponuda nekretnina u Boki Kotorskoj.

Шикарный апартамент с 3-мя спальнями

  • ID: 51980
  • Views: 451
WhatsApp chat