Vila na prvoj liniji mora u Dobre Vode. Popust!

UID:
I-00449
680,000€
Opis
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Prva linija
Više detalja

Vila na prvoj liniji mora u Dobre Vode na Barskoj rivijeri izvrsna je ponuda za stalni boravak velike obitelji ili posao najma. Prodaja po smanjenoj cijeni. Moguće je kupiti jeftiono susjedne vile i cijeli kompleks.

Vila je usmjerena na prepoznavanje gostiju koji cijene sofisticirani komfor i radije se opuštaju od bučnih megaciteta. Kuća je sagrađena prema individualnom projektu, posebno dizajniranom uzimajući u obzir klimu, lokalni krajolik i ružu vjetra.

Opis vile

Ukupna površina vile je 659 m2. Unutarnja površina bez terase i balkona iznosi 387 m2. Kuća ukupno ima 7 spavaćih soba i 6 kupaonica. Glavni ulaz u vilu nalazi se na trećem katu zbog terena. Ušavši u zgradu, odmah se nađete u ogromnoj kuhinji-blagovaonici i dnevnoj sobi, u kojoj se nalazi sve što vam treba – moderni uređaji, namještaj i posuđe. Izlazi na prostranu terasu s fantastičnim panoramskim pogledom na more. Privatno stubište vodi od bazena do mora. Spavaće sobe nalaze se na različitim katovima, tako da će svim gostima biti ugodno i prikladno. Svaka spavaća soba dizajnirana je za dva gosta, ali prostorije vam omogućuje postavljanje dodatnih kreveta. Teritorij vile je potpuno ograđen, postoje spremnik za vodu i septička jama, parking s automatskim vratima. U prostranom ugodnom prostoru za sjedenje s kaminom na trećem katu nalazi se široka sofa, veliki TV. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu za sunčanje s nevjerojatnim pogledom na more.

Posebna pažnja zaslužuje bazen s površinama za odrasle i djecu. Prilično je prostran – 12 na 4,5 metra, s dubinom koja doseže 2,2 metra. Za djecu je dio bazena posebno ograđen, gdje dubina ne prelazi 80 centimetara. Vila je s autocestom povezana 690 metara betonskim i zemljanim putem. Najbliža glavna cesta, koja vodi pored vile, povezuje grad Bar koji je udaljen 10 km od vile i grad Ulcinj. Samo 400 metara udaljen je mini-market, kao i restorani, kafići, hotel Kalamper i Ruza Vjetrov. Obližnje plaže su Veliki Pjesak i Mali Pjesak.

Vila na prvoj liniji mora u Dobre Vode – 680.000 eura

* Kada kupujete dvije vile blizance koje se nalaze u blizini, njihov ukupna cijena je 1.300.000 eura

Vila na prvoj liniji mora u Dobre Vode prodaje se po smanjenoj cijeni. Također pružamo ekskluzivne cijene za susjedne vile i cijeli kompleks. Prodaja cijelog kompleksa moguća je uz gotov posao. Ukupno se sastoji od 5 dobro održavanih vila koje se nalaze na samom rubu mora. Nude veličanstven panoramski pogled na prelijepo Jadransko more, obalne krške litice i slikovitu zelenu visoravan. Uprkos izoliranom položaju kompleksa, u blizini se nalaze restorani, kafići i trgovine, kao i poznate i dobro opremljene crnogorske plaže „Mali Pjesak“ i „Veliki Pjesak“.

Detaljne informacije o prodaji kompleksa vila u Dobre Vode dostupne su na zahtjev.

  • ID: 27967
  • Views: 402
WhatsApp chat