Vikendica na Luštici. Povoljna nekretnina u Crnoj Gori

UID:
I-00623
40,000€
Više detalja

Vikendica na Luštici nalazi se u ekološki prihvatljivoj komori – selu Mrkovi, udaljenom 5 kilometara od najčišćih plaža poluotoka – Zanjice i Miriste. Oko je chic mediteranske prirode, maslinici, borova šuma, šipak, agrumi.

Površina kuće – 41 m2. Unatoč maloj površini u kući se nalazi dnevni boravak, 2 spavaće sobe, kupaonica. Uz kuću se nalazi ljetna kuhinja i natkrivena terasa s velikim nepomičnim pokrivačem. Stubište vodi na krov terase, ovdje možete opremiti prostor za sunčanje ili dovršiti pod.

Parcela je ravna, površine 245 m2, okružena prekrasnom kamenom ogradom. Na mjestu se nalazi obilje zelenila, voća i ukrasnih biljaka. 2 parkirna mjesta.

Vikendica na Luštici vrlo je dobra ponuda u segmentu jeftinih nekretnina u Crnoj Gori – za život i opuštanje! Među prednostima, prvo, kvalitetna gradnja. Kuća je sagrađena 1990. godine, ali joj je potrebna samo mala obnova, a možda čak i samo uređenje. Drugo, organizacija uličnog prostora. Tu je vrtni prostor, natkrivena terasa, parking i ugodno zeleno dvorište, gdje ima dovoljno mjesta za smještaj bazena. I, što je najvažnije, kuća nalazi se na veličanstvenoj ekološkoj lokaciji u blizini najboljih plaža na obali.

Cijena vikendice je 40.000 eura.

Дачный дом на Луштице
Put na plažu
  • ID: 37082
  • Views: 564
WhatsApp chat