Kuća na prvoj liniji u Kamenarima

UID:
I-00770
250,000€
Opis
  • Pogled na more
  • Prva linija
Više detalja

Prodaje se kuća na prvoj liniji u Kamenarima u slikovitom Kotorskom zaljevu. Zahvaljujući panoramskom zastakljenju s prozora kuće i s terase, otvara se prekrasan pogled na zaljev, Tivat i marinu Porto Montenegro.

Površina kuće – 118 m2. Ima tri kata. Na suterenu se nalazi otvoreni prostor površine 20 m2, koji može biti posebno opremljen za spa centar ili poseban studio. Kuća uključuje i dnevni boravak, opremljenu kuhinju, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, prostranu terasu od 25 m2. Dizajn interijera, odabir namještaja, kamina i rasvjete izveli su profesionalni dizajneri. Kuća se odlikuje završnom obradom visokokvalitetnim materijalima: parket, prirodni kamen i mozaik. Prozore sa dvostrukim ostakljenjem.

Plac od 375 m2. Postoji projekt uređenja parcele, uključujući izgradnju bazena, postavljanje sjenice i roštilja. Parking.

Udaljenost od mora – 150 metara, 1. linija.

Naselje ima opremljenu plažu, restoran, trgovinu, tržnicu svježe ribe i školjki. Kuća se nalazi 20 minuta od zračne luke Tivat, 45 minuta od zračne luke Dubrovnik (Hrvatska), 15 minuta od Herceg Novog.

Cijena kuce – 250.000 eura

  • ID: 44362
  • Views: 301
WhatsApp chat