Savršena kuća 6 km od Budve, Markovići

UID:
T-00713
180,000€
Opis
  • Bazen
  • Pogled na more
Više detalja

Savršena kuća prodaje se na Budvanskoj rivijeri. Smješteno u planinskom selu blizu mora – Markovići. Do Budve je na cesti 6 kilometara. Zračna udaljenost od mora – manje od 3 km. Nadmorska visina – 350 m. Veličanstveni ljekoviti zrak: upravo se na ovom mjestu morski i planinski zrak miješaju i stvaraju poseban sastav koji djeluje ljekovito za pluća i vraća snagu cijelog organizma.

Stambena površina kuće je 133 m2. Površina zemljišta 400 m2.
Kuća se nalazi na 3 razine. Postoji vanjsko stubište. I svaki kat ima poseban ulaz. Kuća ima izvrsnu zvučnu izolaciju. Na ogromnoj terasi gornjeg kata nalazi se bazen od 17 m3. Terasa je prekrivena najnovijom izolacijom i umjetnom travom. Četiri parkirna mjesta za automobile: 3 mjesta u blizini kuće na prvom nivou; i jedan – na trećoj razini, u dvorištu pod nadstrešnicom.

Struktura kuće:

1. kat: Ogroman dnevni boravak s kuhinjom i kupaonica s tušem i perilicom rublja. Cijeli kat ima podno grijanje. Klima, bojler, konvektor. Visina stropa 3,5 metara. Aluminijski prozori s električnim roletama i mrežama protiv komaraca.
2. kat ima 3 spavaće sobe, veliki balkon, hodnik i kupaonicu s tušem. Tu su i perilica rublja, bojler, 2 klima uređaja. U kupaonici – podno grijanje. Konvektori.
3. nivo ima ogromnu terasu. Ovdje rastu voćke: limun, smokva. mandarinski. Travnjak s alpskim brdom. Instalirani bazen promjera 6 m3. Nudi zapanjujući panoramski pogled na Budvu i Jadran. Na terasi je uvijek lagani povjetarac uzlaznog ili silaznog zraka (ovisno o doba dana i razlici temperature zraka u blizini mora i zraka u planinama). Do ove razine postoji poseban ulaz, put. Parkirno mjesto je pod nadstrešnicom. Postoji spremnik vode od 5 m3.

Pored glavne kuće, na teritoriju se nalazi i mala kuća za goste površine 35 m2. Sadrži 3 sobe i kupaonicu. Potpuno namještena. Satelitska TV.

Ova je nekretnina u Crnoj Gori zaista savršena kuća. Kvalitetna gradnja, planiranje do najsitnijih detalja. Udobnost i nevjerojatan panoramski pogled. Kuća je povezana i s gradskim vodovodom i s artesijskim izvorištem vode.

U objektu se nalazi kompletan paket dokumenata. I još jedna prednost za one koji se žele proširiti je to što su dobili dozvole za izgradnju jos jednog sprata.

Cijena – 180.000 eura

  • ID: 41657
  • Views: 75
WhatsApp chat