Kuća na 3 sprata na Budvanskoj rivijeri po povoljnoj cijeni!

UID:
T-00823
160,000€
Opis
  • Dupleks
  • Pogled na more
Više detalja

Prodaje se kuća na 3 sprata na Budvanskoj rivijeri. Nalazi se u najbližem predgrađu Budve – selu Bečići-Ivanovići.

Ukupna površina kuće je 220 m2 (sa terasama i balkonima). Dvoetažna parcela od 190 m2. Na parceli rastu voćke: limun, mandarina, narandža i grejp.

U prizemlju kuće nalazi se zaseban apartman za goste ili iznajmljivanje. Ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo sa tušem i mašinom za pranje veša. Opremljeno dvorište sa roštiljom. Velika pomoćna prostorija (35 m2).

Prvi i drugi sprat zauzima veliki dvospratni stan:

Na prvom spratu su dvije sobe (spavaća soba i jaslice), predsoblje, kupatilo, soba za bilo koju upotrebu (može se opremiti još jednim kupatilom, malom spavaćom sobom, svlačionicom itd.). Osvijetljena terasa sa roštiljem od oko 50 m2 je popločana.

Drugi sprat – mala pomoćna prostorija, soba (spavaća soba), prostrani dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo, balkon od 15 m2.

Prizemlje i stan na 1. i 2. spratu imaju zasebne ulaze.

Struja, kanalizacija i voda su urbani. Moguće je preći na planinsku vodu. Tu je rezervni rezervoar za vodu od tri kocke.

Sa svih spratova pruža se predivan pogled na more i ostrva St. Nikole i Sv. Stefane. Kuća je okružena maslinama. Obližnja lokalna znamenitost je stari maslinik sa neverovatnim vazduhom. Kuća se nalazi na mjestu gdje se planinski vazduh meša sa morskim – odlično mjesto za opuštanje i oporavak.

Kuća na tri etaže na Budvanskoj rivijeri nalazi se kilometar od mora.

Cijena – 160.000 eura !!! (Zbog potrebe za hitnom prodajom cijena je smanjena sa 250.000 eura)

  • ID: 47086
  • Views: 561
WhatsApp chat