Mini-hotel u gradu Petrovcu. 5 apartmana

UID:
I-00530
263,000€
Više detalja

Mini-hotel u gradu Petrovcu – odlicna ponuda za biznes. Turistički kompleks sastoji se od 5 apartmana. Stambena površina svih apartmana iznosi 120 m2. Plus 2 velike terase površine 80 m2 i dvoriste.

Dugi niz godina stanove su obiteljski posao, registriran kao „kuća“ za iznajmljivanje. Imaju kategorizaciju – 3 *. Hotel ima ukupno 15 kreveta.

Odlična lokacija!
Петровац. Тропа здоровья
Park borova i setaliste

Mini-hotel ima odlicnu lokaciju, udaljen je samo 2 minute hoda od plaže i Starog grada. Istovremeno on se nalazi na mirnom i ugodnom mjestu blizu ulaza u prirodni park s planinskim tunelima i prekrasnim panoramskim pogledom na more i grad.

Struktura

Kompleks apartmana može se podijeliti u 2 bloka: s desne strane su 2 apartmana s jednom odvojenom spavaćom sobom, s lijeve strane – 3 studio apartmana. S tim u vezi moguća je prodaja u dijelovima. Po želji možete napraviti preuređenje. Svi apartmani okrenuti su sunčanoj strani. Nalazi se u prizemlju. Dvoriste. Parkirna mjesta nalaze se u blizini.

Stanovi trebaju preuređivanje.

Turisticki kompleks na Budvanskoj rivijeri ima sve dozvole za iznajmljivanje. Također je dopuštena upotreba stanova kao komercijalnih prostora!

Kupovina ovog kompleksa bit će izvrsna investicija za naknadni najam. Slični apartmani u Petrovcu imaju visoki potencijal iznajmljivanja u sezoni.

Cijena mini hotela – 263.000 eura

  • ID: 32093
  • Views: 142
WhatsApp chat